back in town

hemma nu. Fartfylld helg i västerås med f94 råsunda. DET ÄGDE ;)
Första dagen efter tågresan drog vi till skolan där vi skulle bo och la in våra saker, direkt efter gick vi till idrottshallen och spelade match mot uppsala east som vi vann med 19 poäng. Matchen efter var mot vårt "favorit" lag. HAHAHAH uppsala west, x'd hate them! Men vi förlorade mot dom... BLÄ! hahh omg va kul vi hade med nummer treeetti i deras lag, höhö björn borg trosorna hon hade var till naveln, högt upp asså! HAHHAHAHA alla i laget gick o kollade på henne och fick typ skrattdamp? Men iaf, efter west matchen åt vi tårta för JOHANSEN@ fyllde fjortis. Efter tårtan kastade vi bacon på vår älskade christy bacon istället för att ägga henne, för amanda kastade snett och missade bejkån. höhö. Men dagen efter hade vi två matcher, första mot västerås som är 2:a i ELIT A som vi ledde över men förlorade sen. Sista matchen var mot eskilstuna som vi vann. pallar seriöst inte skriva mer.   imorrn blir det skola.. :(


PUSS!

VÄÄSTERÅS

drar till västerås imorrn till på söndag, kan inte blogga i helgen. RING OCH SMSA! PUSSHEJ

hejhåpp gummi snåpp

Idag har det vart seeeeeeeeegt typ, först skola och sen centrum med Li och Jenny. Vi gick runt och jag blev kär i en röd adidas, lxåm kärlek vid första ögonkastet kallas det. Sen drog jag och Li till donken och åt glass och efter det till "BB" och köpte tuggummi. efter centrum blev det lite läxor, BLÄ! och sen chill framför tvn. Kan lägga upp lite saker jag köpte idag sen :)
i helgen drar jag till västerås, GLÖM INTE O GRATTA JOHANSEN@ SOM FYLLER ÅR 30/8. GRATTA MIN KOSSA

PUSSSSSSS!


trötter

herregud va trött jag är asso. Jävla skola som gör att man måste gå upp tidigt ;o
Jag ooooooooooorkar inte! I skolan idag var det mest genomgångar och så, och på rasten drog dorre,jag,linda,dalia och nadya till kiosken och efter det smet jag och linda iväg till äppelträdgården och åt äpple :'D Haha no life. Imorrn ska jag och hanna till stan. Nu ska jag snart iväg på träning, i två timmar. CYA!

misslyckat stan

Jag var som sagt på fotografering, det gick bra och det tar ett tag för bilderna att komma.  Efter fotograferingen drog vi till stan men jag kände mig dålig så vi hann komma till hötorget sen var jag tvungen att åka hem för mådde skit, typ ;o När jag kom hem sov jag en halvtimme o åt sen och kände mej bättre direkt typ. Får väl ta stan nån annan dag,
nu ska man chilla vid tvn,
PUSS!


besökare från italien, wie

haha nu är det så att italienare har "läst" min blogg x'd
Fett synd asso :) får väl börja skriva på engelska, (a) hahahah NOOT! Men lite kul ändå.

PUUUSS!

home,sen city

Kom precis hem från skolan. På rasten tjockade jag,Dorre och Lindws i oss godis&glass (a) och jag och dorre har kommit på bästa; wazzup..? HAhHA xd  Ni fattar ingenting men whatever. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 3, då jag ska till stan och fotograferas. ni kommer inte få se bilderna om dom inte blir bra, mohaha! Efter fotograferingen ska jag&mamma shoppa kläder åt mig, WIHU! Hahah nu ska jag se på tv tror jag. Glömde läxan i skolan så den kan jag inte göra. Duktig såfia.. :)

PUSS & KRAM


Huddinge

Drar till huddinge nu, smsa&ring!
Ska träffa Klara där, skriver mer ikväll.
PUSS!
           


ingen rubrik (a)

kom inte på nån rubrik.
Idag träffade man ääntligen dorre sötnos efter att hon kommit hem från turkiet. Hon var mycke brunare än mej, men det ska ändras på ;) Skoldagen gick ganska fort, började 9:25 och slutade 12:40 så det var inte en lång dag. Nu sitter jag här och väntar på att Li ska bli klar med nåt hon gör hemma. senare på kvällen ska jag till klara som jag inte träffat på ett tag. Innan jag satte mig vid datorn kollade jag på tv och det var inget bra så jag bara lät någon kanal vara på, och då var det om "hundfabriker" där dom låter stackars hundarna leva i hursmå burar som helst, och dom hundarna kan inte ens gå för dom levt hela sitt liv i buren. Helt sjukt med djurplågeri, människorna som gör det är hatade av mig asso ;o stackars hjälplösa djur.. Var tvungen att stänga av tv:n klarade inte av o se bilderna från dom där jävla hundfabrikerna.
Nu ska jag gå och kära ner mig i min kamera och ta massa fina bilder innan Li blir klar.

CYA!


sommarbilder

Lite bilder från sommaren


Solnedgång i Piteå



Haha, den tog jag hos mina kusiner. Fin bild right? xd




Jag på studsmatta och kusin i bakgrund


Utsikt över Barcelona. Geting jäveln var ivägen :)



Fan vad saknaden är stor nu :(
Saknar monza boys ;o


Jag,Sanda,Venus och Monika tog shopping paus i barcelona i ett omklädnigsrum med luftkondtitionering xd

sista helgdagen

Äääntligen har dorre kommit hem :D<3
Saknat henne sjukt mycket. Nu sitter jag och lyssnar på iTunes och dricker det på bilden, som är sjuuukt gott! Det är capuccino med smälta daim bitar och ett härligt skum på toppen. Det är faktiskt asgott (a) Fast INGET slår 7-elevens cafe cooler, visst linda? Haha jag och linda är kära i cafe cooler. Det är som latte slush typ, som är obeskrivligt gott! Och som jag skrev i förra inlägget så sätter schemat igång imornr, blää!

Dagens mest saknade person:










skolskit

ja.. imorrn börjar vi följa schemat. Så inga fler sovmornar eller sluta tidigt. varför..? i skytteholmsskolan tog det ca 2 veckor innan det satte igång ordentligt, då hade vi "kamrat veckor". Och nu i Alfaskolan går man två dagar och sen startar schemat igång ;o Jag ooooooooooorkar inte med skolan, läxor o skit! Jag vill ha sommarlov hela tiden. Och nästa år blir det betyg och då måste man ju typ plugga extra mycket. Och schemat vi har i år är inte det bästa direkt, typ slutar halv fyra en dag och har en sovmorron. Jag lever verkligen för helgerna ;o  haha helger is the shit!
Whatever får väl överleva dom sista åren i skolan,
Snart ska jag åka till mamma, men före det blir det middag hos pappsen.

puss

seg dag

Dagen började med att man vaknade halv nio för att se basket finalen i OS. Efter basketmatchen tog jag det lungt och städade i mitt rum samtidigt som jag tittade på tv (a) Lite senare vid 1 tiden drog jag och köpte ny väckarklocka eftersom jag hade ner min gamla på golvet så den gick sönder. Efter centrum skulle jag träffa Li men jag hade glömt mitt busskort hos mamma så jag kunde inte åka till solna ;o och nu har jag kollat på Tila Tequila avsnitt på datorn i några timmar.  Har hunnit med att dricka upp en hel blåbärssoppa paket oxå, så jävla gott! Haha förra året drogade jag och Linda i oss blåbärssoppa varje rast. Och smart som jag är så glömde jag laddaren till ComviQ mobilen hos mamma, så nu är den död så jag kan inte svara på sms tills ikväll. Meeeeeeeeeeeen det går ju o smsa till min tre mobil (a)

jag vet att min header är fuckad, ska fixa till den ikväll.

puss


   
min älskade kamera som jag vart utan i helgen ;o<3


träningsläger

tjabba tjena hallå!
Kom precis hem efter träningsläger :)
Först mötte 95:orna bollstanäs 95:or och dom förlorade med öh, kommer inte ihåg (a) Men under deras match satt jag o jenny sek o jag suuuuuuuuger på tiden, hahah typ glömde o starta tiden 100 ggr (a).
Direkt efter 95:ornas match mötte vi, ( 94:orna ) bollstanäs 94:or. Vi spelade en asbra match men förlorade med 3 poäng ;o Dom ligger faktiskt 5 lr 3a i elit A så det var en braa match!
Efter matcherna åt vi och sen hade vi genomgång om mat & sånt där med per och sen med fottis hade vi om försvar och attityd. Sen körde vi match, vi i laget och efter det grillade vi hamburgare (a)
Imorrn blir det KANSKE grönan med Jenny,Li och Venus :D

Nu ska jag fira pappsen som fyller år, <3

match dax

Imorrn möter vi Bollstanäs, och vi ska lätt vinna! wish me luck?
Efter Bollstanäs-matchen är det träningsläger HELA DAGEN, :) Idag på träningen var det inte så jobbigt, uppvärmning,försvar,fys/spänst ute. Nu är jag nydushad & ska gå o sätta mej framför tv:n med en glassstrut (a)

APGAMMAL bild asso, typ askort hår (a)


solna råsunda F-94

Man längtar tillbaka till Lloret de mar och monza ;o




Solna F-94 råsunda, för typ halvårsen




NI ÄR ALLT!

andra skoldagen

Iskolan hände det inte så mycke idag, typ att man skulle lära känna varann. Efter skolan drog jag till solna centrum och köpte ett kort till pappa eftersom han fyller år imorrn och samtidigt hade Li rast så hon kom till centrum och vi gick till donken (a)
Ikväll blir det två timmarsträning och imorgon sätter träningslägret igång.

Har lekt i photoshop och la ihop en bild där jag blundar och en där jag tittar. Resultatet blev inte som tänkt men haha här är resultatet :D :


aaaj!

aj,aj,aj!
Har sjukt ont i huvudet, har suttit och gjort header och nu dunkar det i mitt huve ;o
Jag har asont och har tagit två ipren men det hjälper inte ett skit. Får väl gå o sova snart om det inte går över, står inte ut! :o
Imorrn är det skola, ånej inget att se fram emot direkt ;o
Iaf så fyller pappsen år på lördag och jag har inte köpt något! Förslag på nåt man kan köpa till sin papps?

NU HAR HANNA KOMMIT HEM FRÅN KROATIEN (a)
Men inte kul å stå brevid henne, hon är bruuuuuuuuun och jag känner mej som värsta vitsaken brevid henne ;o


skolstart,

Och idag började skolan igen ;o. Pallar seriöst inte gå upp typ 6 varje morron.
Har INGEN lust att gå till skolan, och nu är dorre bortrest oxå, saknar henne ;o Men vi gick bara en halvtimme typ idag, och imorrn slutar vi 12 efter "klassensdag". Efter skolan imorrn blir det träning och i helgen är det träningsläger där vi ska möta bollstanäs (stavning?) och träna :D

design

hahahahahahhahaha, designen den suger :)
men har typ inga bilder, ska försöka fixa bilder så jag kan få en fin header. Pallar inte nu bara (a).

Nu ska jag snart på träning, men innan träningen ska jag äta nåt och glo på tv eller kanske dra ut med li.


CYA

blogg, igen

Hallå!
Har haft typ 3 bloggar på senaste halvåret men raderar den alltid efter ett tag eftersom jag lätt tröttnar på att upptadera&skit.
Isabelle har tjatat att jag ska skriva och linda har precis börjat på en ny superbra blogg. (isabelle.blogg.se & allaslinda.blogg.se).
Man blir ju själv sugen på att ha blogg när många kompisar har. Så nu jävlar, ska jag börja blogga igen (tror jag), haha vi får se hur det blir med det (a)
btw, så är det jag&linda på bilden när vi badar i hennes ubermysiga bubbelpool på lindas balkong.
 
SKA FIXA DESIGN&UPPGRADERING SÅ FORT SOM MÖJLIGT!

kramar


RSS 2.0