kväll med sötaste sarishh&hanuuw

igår spenderade jag dagen i stan där jag köpte en halsduk,  skinnjacka och ny mascara.
När jag kommit hem från stan åt jag och gick sen ut med mina älsklingar sarishh o hanuuw. Vi hade som vanligt askul, men de roligaste va på donken hahahah! Asså omg vad vi skratta, det var kallt ute så vi gick in på ute donken och hanna köpte varm choklad, chokladen var så varm så hanna tog av locket för att den skulle svalna och då gick det en kille förbi och ba: BUUU! och hanna fick ryck och spillde ut asmycket choklad´på sej, ahhahahah och jag sara o hanna dampgarva och kuta ut från donken och doooog av garv, eftersom hanna var blöt fick jag och sara gå in och hämta chokladen som fortfarande stog inne på donken som vi hade glömt ta me ut, och när vi hämtade chokladen sa killen som skärmt hanna ba: jag kan betala för chokladen, men vi typ gick ut och efter en kvart när vi satt i centrum gav han hanna 20 kr, hahah!
ännu en lyckad kväll med machmuda o hachmuda :)
Nu är det snart träning, puuuuss! :)


suddig bild på skinnjackan,


halsduken, vill ha en vit oxå, men kan nte köpa vit i samma modell, för hanna o sara har de xd

sötnosarna


vi har lovat varandra föralltid, vårat föralltid kommer alltid hålla, right?

ny header

ny header, äntligen! ska jag ha den förra eller den jag har?
VAR ÄRLIG, TACK! :)

den förra, klicka för att få större bild:

fredag kväll

bästa fredagen, först slutade vi 12:05 sen hade vi träning, efter träningen var jag ute med hannuuuuuuuuuw (hachmuuudaaaaaaa) och sariiiiiiiiish (machmuuuuuuuuuudaaaaaa) och vi hade massa skoj :D Pallar nte skriva ner allt men hahahah "jesper är böööög o hanuuw är höööög!"  - hannas höööga sång :D Vi gick runt vid donken o max o letade människor och först skrek hanna o en kille ba tyyyst! o hanna fick daamp o börja snacka me han, hahaha omg!
kuuuuuuuuuligt vare iaf!
Imorrn är det match mot alvik 93 som vi ska vinna mot!

PUSSAR

humor

hahha, jag sara och hanna har bästa humorn!

machmuda, achmuda och hachmuda. ska lägga upp bild senare på vilka gubbar som är hach,mach o ach :)<3

ursvik, orientering

orientering idag med school. Jag gick med linda, typ massor med tack till kenth som lät oss gå (a) ingen av oss kan kartor, så alla kontroller vi fick var typ av att följa efter folk, mvg till oss! Vi hade iaf kul i skogen, vi satt på en sten chilla me musik o så typ hela tiden, sen var vi med juulia sötnosen ett bra tag oxå i ett omklädningsrum, de va oxå kuligt. Efter orientering skulle 7a o 7b stanna kvar o ha nv, bläää! nu är jag iaf hemma och ska snart ringa hanna, tror jag :D

sara och jag kom på namn till två tandlösa gubbar på msn, machmunda o achumnda hahahhahahaha, huumor asså! xD <3


okul

1. ta fram din mobil.

2. bläddra igenom din inkorg.

3. stanna när du räknat till 10 och skriv första meningen i sms:et.

4. gör samma på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen?
haha okej :D

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
aa :)<3





Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?

asnajjs, vill oxå. geeee mig! <3


Vilket sms blev du mest berörd av?
jag blev rädd :( <3 <3


Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?

chillar o musik, självus? ;)


Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
jag hinner inte


Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?

kom hit nuuuu, skynda dig trögis

heldag i vasalund

Först var det match mot alvik vi spelat gämt mot förut, vi har till o med förlorat. Vi började matchen med att ligga under men sen tog vi ikapp det och vann första perioden, vi började spela sjukt bra, vi krigade, var hundar och gjorde massa poäng och dom hade inte en chans eftersom allt deras spel var på nummer 8, mahah! Vi vann med vårt poäng rekord 84 - 35 eller 36 typ. ASBRA match tjejer! Efter matchen stannade jag venus och emelie kvar i vasalund och drog först till vasalundsgrillen och åt, efter det satt vi sek för p94 mot p93, och p94 vann. Efter den matchen var det p95 mot p94 södertälje, som vi kollade på. HHAhah omg! venus hade snackat me nummer 14 i södertälje på msn, o han var aaaaaasful! hahahhahahaha.

Nu ska jag packa till orientering imorrn, cya!


favoritdag med favoriter

först var det match mot täby 93 som vi krossade! Hahah fan vad jag garvade: isabelle till nr 11 i täby: FUCK U! haha nummer 11 fick damp och sa: EEY, FUUUUCK U!! haha omg jag doog! :) isabelle du äger på o "bråka" me motståndarna. iaf så efter matchen drog jag hem för pallade inte dra in till stan idag, tar det på fredag ist. Var hemma i knappt en timme tills jag drog till vasalund och träffade venus,li,julia,isabelle,bejkån och emelie och vi satt sek, och jag och min efterblivna humor störde isabelles konstentration hahah! Matchen vi satt sek för var, solna branten ( 95orna och vårat lag tsm) mot sthlm wild west, och wild west vann tyvärr. Efter den matchen stannade Julia,Venus,Jag,Isabelle och emelie kvar och hade massa med kul! Lyckad kväll, helt klart.

isabelle jag och julia påväg till kiosken, love u!

match n' shopping imorrn

imorrn kommer dagen börja med en 93-match mot täby som vi ska vinna! Efter det drar jag till stan tror jag, och ska shoppa sånt man behöver (a) och hoppas mitt comviq kort börjar fungera imorrn, annars vet jag nte vad jag gör :o
Nu ska jag chilla & duscha efter träningen. pussar!

le coq sportif, äntligen mina!

Äntligen är Le coq sportif skorna mina! kärlek is the word
 
 

uppdatering snart!

håll i hatten för snart kommer upptadering med ny header och grejer, hahah! håller på med idéer som jag inte har några just nu. Och photoshop laggar, det är en ursäkt till (a) Men snaaaaaaaaaart kommer det nya grejer, om jag inte hinner ändra mig.

Nyss kom mamma hem med ett par le coq sportif skor som jag tjatat om, im in lööve. lägger in bild på dom senare

puuuuussar


bamboo hjärtan

så sjukt söta, finns på glitter. priset vet jag inte men förmodligen samma pris som dom runda kostar och då är det ca. 90 kr.
Vilka är finast, dom runda eller dom hjärtformade?


sjuk

Vaknade med världens magvärk och mådde asilla så jag stannade hemma och nu mår jag föööör illa så jag pallar inte skriva långt inlägg. Btw så ska ju mamma köpa Le coq sportif idag, yeeeeees!  nu ska jag sova och försöka få i mig nåt.

jag och älskade dorre igår



PUUUSS PUUUSS


mer kommentarer, tack!

rubriken säger allt


skolfoto

Dagen började med att stressa iväg till bussen eftersom jag försovit mig lite. I skolan var det skolfoto som det inte alls kändes som det gick bra, hahah! Whatever. Efter skolan drog jag Dalia och Dorre till solna c och gick runt och hade askul tills jag var tvungen att gå för att jag hade träning.
Har två matcher i helgen :)
Imorrn ska jag förmodligen köpa Le coq sportif skor.

här bjuder jag på lite bilder från idag:







school sen city

först var det skola, där det rullade på som vanligt. Efter skolan drog jag till stan med ÄLSKADE hanna, vi hade aaaaskul och hon äger! :) först kollade vi på skor och jag hittade mina älskade le coq sportif i vitt. Ska lätt köpa! (bild finns nedan) Sen köpte jag en vit tröja som jag kan lägga upp bild på imorrn, och sen droog vi till alvik och åt på donken och kollade på alvikskolan där hanna går.

jag o lindu när vi gick "lååångt bort från skolan" eftersom monika blev sur för att vi åt godis nära skolan xd


Hanna i rulltrappan på hm i gallerian :)



bäääästisen <3


Le coq sportif skoorna, dom är såå mycke finare i verklighet.


ny mobil


söndag

Idag var det sista matcherna i blackebergs cupen, och först spelade vi med 95:orna mot akropol som vi förlorade med 6 poäng tror jag, bra kämpat tjejer ändå!. Efter den matchen spelade vi i vårt lag (94:orna) mot lobas som vi tidigare i cupen förlorat mot, och den här matchen var vi på "hugget" och vann med 20 poäng, wihu! Efter matchen drog jag till centrum och kollade på väska som jag inte hittade nån, ska titta på väska med älskade hanuuw på tisdag.
Imorrn blir det skola som vanligt , puss hej

eftermiddagens outfit, enkelt och ja..




<3



ny design snart

snart fixas det ny design som jag redan håller på med.
Så upptadering kommer snart!

day maker



bäääsketböll

4 matcher idag då. Först mötte vi bollstanäs som vi vann mot, sen mötte vi högsbo som vi förlora mot och sen lidingö som vi vann (HAHAHAH!) och sen spelade jag li och fellan med 95:orna mot tensta som vi vann :D
Och  imorrn blir det först kvartsfinal med 95:orna mooot akropol tror jag, sen är det B-final med 94:orna mot lobas, SOM VI SKA KROSSA!

solna råsunda f-94 och f.95 är bäääst


,


you are perfect
in my eyes




kommentarer

ni är ju kassa på att kommentera, skärp er! :)

blackeberg

Idag startade blackeberg med en match jag,Li och fellan spelade med 95:orna. Vi förlorade mot bollstanäs med nån poäng, 95:orna har blivit aaaaasbra! Direkt efter den körde vi med vår lag, 94:orna och spelade mot lobus eller va dom hette, något lag från skouune, (skåne) Vi förlorade med några poäng där med :(
Vi måste skärpa oss imorrn, !
Imorrn möter vi bollstanäs 94:or första matchen, och vi ska krossa dom!

blackeberg cup

i helgen blir det blackeberg basket cup.
Imorgon (fredag) ska jag först spela med li och fellan i F-95 och sen F-94. Båda matcherna är i åkeshovhallen, kom och titta!
Go-vikings-Go (a)
Vi har alla matcher i åkeshov, tror jag. Och det pågår hela helgen :)

BYE BYE

minnen

Guud vad jag saknar förut!
Dom tre blondinerna och två brunetterna, remember? Vi hade det bäst då, vill tillbaka!
Älskar er och kommer alltid göra.

Solna råsunda f-94 och f-95, is the shit!


nv prov imorrn

nv prov imorrn om fotosyntes och växter och jag kan inte mycket! Så hjälp mig! :o
Måste plugga nu, blev kort inlägg. Puuss!

chilldag

today, vare skola först som rullade på som vanligt. Efter skolan drog jag hem till Li med Jenny&Hanna där vi bakade scones, sååååå gott! Efter det pluggade vi faktiskt ett tag men efter ett tag tröttnade jag och hanna så vi gick in på datorn och såg gaamla gb inlägg på pea från 2006-07 hhahaha, klanton (anton) och schhlajban (albin) HAHAHh, fan va kul, vi kallade anton och albin klanton och schhlajban på klubben för 2 år sen? hahha vi har alltid haft humor.
Och sara, din halsduk är fin!

Btw, så blev jag och linda påkörda av en "liten blå bil" på rasten, haha vår humor (a)

Och måste bara erkänna att jag gick in i en lyckstolpe igår, :$ Linda mobbas..

Lite oseriöst inlägg, hhhah men är hyper just nu. Bye bye
Li,HANNA,jENny , LinDA is the shit!

Le coq sportif

Har hört att dom är slut i butiker i nästan hela sverige, stämmer det?
Vill verkligen ha Le coq sportif skor, så fina!
Någon som vet var man köper, i butik eller på nätet?

kort inlägg

Godmorgon! :) Jag är aspigg eftersom jag sov hela dagen igår, typ. Vaknade tio i 6 och var inte äns trött :o
Haha, nu ska jag snart till skolan, kanske lägger upp lite bilder i eftermíddag. (a)

PUSS

ointressant

1. Vad heter du? Sofia Halvarsson
2. Vad är det för färg på byxorna du har på dig? mörk blåa
3. Vad lyssnar du på just nu? excuse me mama  (chris brown)
4. Vad gjorde du igår kväll? basket träning
5. Vad är det senaste du ätit? sitter och äter ben&jerrys, asgott!
6. Hur är vädret hos dig just nu? mulet
7. Senaste person du pratade i telefon med? mamma tror jag
8. Hur mår du idag? Inte alls bra, huvudvärk,illamående och yr
9. Favorit dryck? Coca cola, ingen tvivel där :)
10. Favorit sport? Basket, lätt!
11. Hårfärg? blond som kanske ska bli blondare (inte onaturligt)
12. Ögonfärg? Blå,gröna typ, avgör själv
13. Favorit dag i veckan? helg
14. Sommar eller vinter? sommar
15. Vad är klockan? hahah ingen aning, orkar inte gå och kolla :)

migränskit

jag vaknade idag med världens huvudvärk, men jag gjorde mig klar och tog två huvudvärkstabletter men det hjälpte inget och så började jag må jätte illa, så jag stannar hemma idag. Migränen kommer nog gå över om nån timme eftersom jag ska sova nu, men jag har så ont i huvet så jag är yr så jag skulle inte kunna gå to school. Om men halvtimme ska jag sova lääääänge!
God öh.., natt? :)

 
Det jag skulle ha på mig om jag gått till skolan. 
Jeans: Bik bok
Linne: h&m
Tröja: Någonstans i hallonbergen, hemskt ful i know!


jag älskar dig


 

vart köper man mörkblå adidas?

Någon som vet var man köper mörkblå adidas? Blev helt kär när jag såg en som hade den, den är mörkblå med vita ränder och så stog det adidas på ryggen, hur fin som helst :)
MEN var köper man den?

Hittade den här bilden nånstans, den sitter på en kille på bilden  men i verkligheten är den så mycket snyggare! :)



måndag

Sovmorgon idag då vi började 9:25 och slutade 12:40, riktigt skönt på en måndag. skoldagen var snabb och kort, så det hann inte hända så mycket. Nu har jag tagit bilder med min älskade kamera och ska snart iväg och klippa mig. Efter klippningen blir det träning. Har precis pratat med Li som är sjuk, säker jag som smittat henne haha! 

                                                
Vit tröja: Gina tricot  Svart tr
Vitt linne: h&m                         
    

hur ska jag klippa mig?

Jag vet verkligen inte hur jag ska klippa mig, jag klipper mig idag så kom med förslag fort! Det spelar kanske inte så stor roll hur det blir eftersom jag har hårförlängningar men man vill ändå ha de snyggt. Tänkte inte göra någon stor förändring men kanske lite? Ge förslag


stranneryd



           

klicka på dom små bilderna för att få dom större.

älskar dig barndomsbästis

hatar hösten

jag hatar verkligen hösten! Sommaren har precis tagit slut,  alla blir förkylda/sjuka, skolan börjar, det blir askallt och massor med mer skit med hösten. Nu får man vänta höst, vinter och vår innan sommaren kommer igen. Orkar inte vänta, packa ner mig i en väska till thailand (a)
buuu på hösten :)

hanuuw, sarishh, liihz, tramsig

Först åkte jag hem till jenny, där li oxå var. Vi var rastlösa så vi drog ner till solna C och det var typ solnadagen eller nåt sånt, så det var massor med folk. Vi träffade Hanna och Sara där och var med dom, haha vi tog några helium ballonger och sara tappade den och den flög upp till taket, och sen när vi var på mcdonalds åkte min och lis upp till taket oxå. Och när vi hade tagit helium ballongerna, kom agge (hannas och lis ex) och wille (som li gillat, HAHAH) och victor (som jenny gillat) och massor med fler, och frågade varför vi inte svarade? haha vi fattade nada. Efter ett tag drog li och jenny, undrar varför.. :o Men jag sara och hanna, gick till donken och tog träpinnar och sugrör och gick runt och sköt träpinnarna på folk, och vi började skjuta på några killar som vi följde efter, fast dom var osociala och trååååååkiga. Vi måste ha tagit över 100 träpinnar idag. Sen gick vi till skytteholm där två småkillar kallade oss fjortisar, :O HUR FAN VÅGAR DOM? så vi gick och började snacka med dom, och då sprang dom iväg fegisarna, Vi gick en bit sen och såg att dom typ följde efter oss och då fick hanna damp och gick mot dom, och fegisarna sprang självklart iväg igen, hahaha! Det var iaf kuligt, och nu väntar jag på att hanna ska ringa. Btw, så köpte hanna finaste skinnjackan idag :)

PUSS


 

kräftskiva

duktig som jag är glömde jag kameran till kräftskivan, så inga bilder. :(
Eftersom pappa och jag åker pendeltåg var vi tvungen att gå från helenelundsstation till kräftskivan som är vääääääääldigt långt. Och det öste ner regn då! så gissa om man blev blöt? När vi tillslut kom fram var vi dyngsura och gick in och väntade på li och hennes familj. Efter Li kommit skulle vi äta, och jag och Li  haaaaaaaaatar kräftor så vi åt tacopaj och tacochips. Det var asgott! När vi ätit tränade jag, haha jag ställde mig på en liten maskin man ska trampa upp och ner, och det var jobbigt! Efter lite träning och mat gick jag och Li in i Richards rum och tänkte visa våra dålda skillz. HAHAH vi ääääääääger på trummor, nooot! Vi var jätte dåligt på trummor, det lät nog hemsk, hahah. Efter ett tag när alla tröttnat på att lyssna på vår bra musik, gick vi ner till deras bio och kollade på film. Precis efterfilmen gick vi hem och då var klockan över 12 tror jag. Vi kom inte hem förän vid 1, och då satte pappa och jag på¨en film som vi kollade på ett tag. Så nu är jag jätte trött, och ska snart träffa Jenny i think.

PUSSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR från mig :)


sommar, kom tillbaka!

Nu är det typisk höst. Det regnar och blåser heeela tiden! o de suger. Längtar verkligen tillbaka till sommaren. Nu måste jag sluta längta, och byta om för vi ska på kräftskiva. 

laget i spanien, sommar 08



i love you darling



tips på dator?

Som jag skrev förut sparar jag till en bärbar dator. Någon som har tips på en bra bärbar för ett hyffstat bra pris?
skriv märke och kostnad då, tack!

dorre, sen kräftskiva

igår kväll slaggade jag, dalia, linda och nicky hos dorre, Vi hade kuuuuuuuuuuuligast och tjockade oss framför batman :) Nu ska vi in till stan, kanske (?)
Ikväll blir det kräftskiva hos ida med Li och föräldrar.. Skriver ikväll om jag hinner, annars skriver jag om kräftskivan imorrn. Ska ta bilder oxå, så ni får se ;)

PUUUUUUSS!

ge mig!

Ipod är nåt jag verkigen vill och behöver ha. Min mp3 är trasig, min mobil är ful. Haha, jag behöver iallafall en ipod. Får väl tjata lite på mami..
Kan man köpa bra ipod på blocket? :$
                                                          
                                                                                                                                      Yes eller No till jeans jacka?



Den här mascaran är sjuuuukt bra! Iaf på mina fransar. Nej, den är inte blå den är svart, men blå förpackning. Har du inte hittat en bra mascara är den här värd att prova, assie rekommenderade mig och den är verkligen bra. Max factor är oxå oslagbar :)




PUSSAR

hur samlar man ihop pengar, snabbt och enkelt?

Jag är inte fattigast men inte rikast heller, tyvääär.Och nu måste och vill jag ha en ny dator eftersom den jag har är konstigast. Och för att köpa en ny dator behöver man mycket pengar, och dom pengarna har jag inte. Så har någon tips på hur jag ska samla ihop pengar snabbt och enkelt? BEHÖVER VERKLIGEN TIPS. Och tips som att spara alla mina månadspengar, vill jag inte för det kommer ta lång tid. Tänk oxå att jag kommer få bidrag till datorn från både mamma och pappa säkert, så jag behöver inte 10.000 egna pengar.

Svara nu på min fråga, (a)

PUSS&KRAM SKUMBANAN


ny årstid, nya kläder

höstkläder måste shoppas! Jag måste seriöst ha mycket nytt, jag verkligen älskar när årstider börjar eftersom man köper massa nya kläder och skor. Har precis blivit kär i ett par ûberfina örhängen som jag och hanna ska köpa. Dom finns i guld&silver och är sjuuuuuuuuuukt fina! Sen vill jag ha ny adidas, vilken färg? Röd med vita sträck eller mörkblå med vita sträck?  har verkligen beslutsångest och vet inte vilken jag ska köpa. Sen måååste jag ha nya jeans!

ska jag ha min henri lloyd som "vårjacka" eller ska jag köpa ny?


skola sen match

glömde skriva igår (a)
Men först var det skola, efter skolan var jag&Dalia hemma hos Dorre o hade kul me milton. Hahahah! jag och dalia drog från dorre vid halv fyra. Vid 5 tiden drog jag,li och jenny till donken och träffade laget där. Vi åt och helt plötsligt såg alle att det kröp myror på väggen :o Asså på ute donken är det myror där vid toaletterna. ÄCKLIGT! Efter donken gick vi till solna hallen där vi träffade 95:orna oxå, och så skulle vi se sverige-estland basketmatch. Där hade vi kuuuuuuuuuuuuuul :D
På kvällen kände jag mej "risig" och idag är jag hemma för jag har feber och är förkyld. Men kommer gå till skolan imorrn och ska träna imorrn. :)

PUSS HEJ

RSS 2.0