xD?

Visste du att eniglt en udnnsöekirng på ett Egnelstk univreisett så kan man srkvia bkostväer i vliken onrding som hlset och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge föstra och sitsa bkostaevn är på

rtät palts. Rteesn kan va a taotl mses. Dttea breor då på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht

olgrtiot va? och ja som aitlld totrt att satinvng var viigktt.


fredög morgån

gooooooooooooooood morgon! Har sovmorgon så de är chill.
först tråkig skola sen roligggggggggggt för då ska jag på match med bästaste folket och sen donken med dom. Måste göra mig orordning CYA!

snön smälter! :(

slaskigt! jaa, det suger att snön smälter.. Men idag var det school och efter skolan var det SNÖBOLLSKRIG jag,dalia och dorre. HAHAHAHHA kul var det, och sen försökte vi åka pulka på en liten plastpåse (?) hahaha, fett kul. Men sen drog jag hem och chillade och sen träning, och träningen hade vi fottis en halvtimme sen drog han och då hade vi träningen själv! Det ääägde hårt! Sen hem och nu geeka dator som är tråkigt -.- SEN MÅSTE JAG BESTÄMMA MIG OM ( HANNASECRET ) innan den 8:onde DÖDA MIG! kan ju inte bestämma mig.. blöööööh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ahahhahaha x'd jag är oseriös idag, eh(?)

hanna är min lampa


RIP SKYTTEHOLMS SNÖBOLLSKRIG!

ja rubriken stämmer.. Asså seriöst INGET snöbollskrig i skolan idag heller?! det är förfan sjuuuukt, jag har kört 100 varenda år och blivit mulad såfort man kommit utanför dörren från skolan men nu när jag bytt är det heeeeeeelt annorulunda.. fett tråk så gick ut med Emelie,Venus,Li,Hanna och Jenny och körde groooovt snöbollskrig med några okända killar. ASKUL verkligen, och utanför skytteholmsskolan oxå.. snacka om minnen och sen massa skytteholmsbarn också. Gud så jag saknar deeeeet! men vill inte byta tillbaka tänker bara på gunnar och hans små mysiga glasögon. HAHAHAH ignen fattar förutom Venus, hanna,emelie och li som ligger brevid och garvar xd.
Men seriösttttttttttttttttttttttt jag är desperattttttttttt! SKYTTEHOLM SKYTTEHOLM SKYTTEHOLM SNÖBOLLSKRIG SNÖBOLLSKRIG SNÖBOLLSKRIG! Herregud vad jag är tönt. Men whatever saknar man så saknar man.
Sen blir det ju lite annorluna sen, heheh secret! ååh vad jag längtar.. :$

Nu är jag med sötnosar och vi har druckit varm choklad efter kriget. Och emelie fick nästan en puss av fredde och erik, hihih (a) vi har deras nummer också,ska träffa dom igen.. Seeeeeen skulle typ lovisa komma men hon var lite seg på att svara på sms eller så var jag seg (a) förlåt lovisa, vi träffas nån annangång<33

NU SKA JAG VARA SOCIAL MOT VÄNNER, CYA!

snömåndag

Herregud vad det snöade idag! Bussen kom massa försent för att den inte kunde köra normalt. Skolan sög, och vår skola är lite efter (?) för i skytteholm hade vi ALLTID största snöbollskrigen när vi hade snö och här kom dom på det precis när rasten var slut. Eh, saknar skytteholm som fan! Skulle säkert vart mulad 40503900099 ggr nu om jag gått där hörde av mina gamla klasskompisar därifrån att dom haft det "årliga" snöbollskriget... avis*
Men efter skolan drog jag hem och sen träning, efter träningen hade vi snöbollskrig och jag blev mulad -.- Sen när jag skulle hem såg jag säkert helt sjuk ut för hade JÄTTE hala skor så ramlade säkert 8 ggr, och folk gick förbi -.- Whatever nu ska jag dricka varmchoklad och värma mig för jag är dyngsur! :o
Imorrn blir det skytteholm med underbaringar och vi ska ha snöbollskrig, mohaha!

puuuuuuuuuuuuussar

varje dag med hanna i helgen!:O

varit med hanna varje dag sen i fredags. Haha, men roligt har det varit.
Fredag; li,kim och hanna.
Lördag; klubben med, jenny,hanna,lovisa,jack m.fl, martin,snöbollskrig,diss..

Och idag skulle jag och hanna se madagaskar 2 och innan bion såg vi markus, HAHA! typ skäms. Och på bion satt vi brevid två omogna killar som tyckte vi hade roligt (?) och hoppas inte nån tror vi var på bio med dom -.- Haha, men efter bion köpte jag ett sött linne från topshop och ett nagellack. Sen drog vi hem till hanna och sen kom alexandra. Och sen var det dags och gå hem för var tvungen att göra lite saker.

Sen har jag en sak jag måste bestämma mig för, och jag vet verkligen inte.. rädda mig!

Lägger in på bilder på det jag köpt under helgen senare, dorre har ju min system så det får bli fula mobilbilder xd

CYA, btw så är jack en dissare. Han gillar henrik,sabina och mickaela mer än mig och hanna :'( </3

Haha, jag borstar håret och isabelle checkar in sig själv. Från halloween, har bildbrist (;

lördagar är roliga

vaknade hos hanna för har ju slaggat där med li & hanna. Det var roligast! Sen drog vi iväg på match och vann med 7 poäng. Efter det drog jag och hanna till stan, köpte fjällräven greenland jacka, två par stövlar, tröja, kofta, nagellack m.m. och träffade sen venus där. Det var roliiiiiiiiigt. Sen gick jag och hanna, och drog till solna c och åt en "middag" typ inga kommentarer xd

Sen sååååååååå skulle vi träffa jenny och lovisa runt 20:00 och då gick vi till klubben. På klubben körde vi "fotboll" och sen kom jack och några och då hängde vi med dom ett tag, haha! Och jesper sjulle komma, men han kom aldrig den dissaren. Sen gick dom tråkisar och då kom martin och vi typ satt på klubben till 22:00 för då stängde dom -.- Så vi gick ut och körde snöbollskrig, kaaaaaaaallt! Sen gick vi in i ett stooort läskigt tält som ekade, hihih och typ jag och hanna gick ut och åkte skidor på fötterna istället, för tältet var kallt och mörkt. Sen gick bara jenny frfån oss med martin och lovisa, och jag och hanna stog och väntade typ länge, sen tröttnade vi och gick.. tack jenny..

Nu kom jag hem typ, och imorron blir det madagaskar 2 med älskade hanna. Skulle egentligen träffa lovisa och hennes kompis , men vet inte hur det blir med det.

Lägger in bilder på det jag köpte idag imorrn!


nånting

jag är bäst på att låtsas skratta
jag är bäst på att låtsas le
jag är bäst på att spela med
jag är bäst på att låtsas må bra
men jag är sämst på att vara mig själv

friday med homies!

Idag var det först skuul och där var det not kul, typ kolla på film i timmar -.- Sen var det träning, det var chill. Sen kollade vi på killar, hahaha och gick igenom samis minneskort. HERREGUD SÄGER JAG BARA!
Sen drog vi till centrum och mötte kim, vi köpte godis där också. Seeeeeeeeeen drog vi hem till hanna och chillade, typ kollade på the ring. roligt roligt, och sen gick kim hem. Och nu liggar dom tre bästisarna och chillar gaaaaalet och snackar om ...... hihih, hemligt (a)<3
Hanna & Li töntar sig i sängen nu, måste våldta dom lite. Ha det! ceyaaaaah, laddar in bilder sen. pussar pussar

tar bilder från hannas dator, hähäh.

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPTADERING!

jag har inte haft tid dom senaste dagarna att skriva. Har haft fullt upp typ.. Men system är utlånad to dorre baby, så kan inte lägga in bra bilder. Men kommer inlägg snart! Ska börja skriva mer igen!

PUUUUUUUUSSAR!

onsdagtråk

tråkig dag i skolan, slutade runt två och drog hem. Träffade hanna sen, och efter det träning. Sträckte axeln och jag dör,dör,dör! Det gör asont! Har inga bilder typ, inget roligt som hänt, inget speciellt alls idag..
JO, jag är Ab-Orre och dorre är Ek-Orre, och vi säger hej; orrk orrk. hihih inga fattar (;
Men denna söta lilla sak ska låna min systemis i helgen..

Men nu ska jag äta glass, goooott!


















moblefone

yäh, moblefone är hannas ord för mobil.. Ja hon är ju lite wierd (a)<3
Men vi har bytt mobiler för 2 dagar, så har inga nummer tp, SKICKA NUMMER!

Hanna jag älskar dig för mycket för att låta dig döda mig, <3
btw, så har stranneryds seksigaste glasögonen hemma. wtf var hon fått dom ifrån, men roliga var dom!
  

tisdag med homie!

Först seg skoldag, sen hem till homie och locka hårförläningar "hollywoodlockar" skit fint! Vi ska ha fest på lördag hos hanna, fett rooooooligt! vill du komma? Haha, men nu ska vi snart schteka pannkakor och sen dra ut, kanske träffar på jack och hans dåliga sällskap, HAHA. Träffa moi and HOmie?
Nu ska vi draaaaaaa, ni får ha det!
Förlåt för dålig bild uptade, men orkar inte ta bilder varje dag. Haha (a)

Lista ut vem homie är,...? xd HHAHHA inget liv jag har..sötaste paret ever

en av alla måndagar..

först skola, tråkigt som vanligt. Sen centrum med Dalia, till donken käka cheeseburgare gå hem och sova. Jag orkar inte skriva mer känner mig hängig och ska snart spela match. Ni får ha det bäst, puss.  Skriver mer senare.


jobb på jula & snööööö

Idag skulle jag, kristine, li och isabelle till jula tiiiidigt som fan på morronen. Vi fick t-shirtar (värsta ganster xD) och så skulle vi dela ut ballonger,godis,kakor,saft m.m. Självklart åt vi hälften av allt och hade ballongkrig o grejer. Haha fett roligt var det, sen drog vi till donken o chilla där och drog sen till baka till JULA och fortsatte, o tog godisar. jag tyo runt 60 och li 75 hahahah xd. Men ROLIGT var det. Sen drog vi till stinsen och kollade, och såg jack hihih :D

OCH DET SNÖADE IDAG! Vi drog ut från jula lite då&då och glodde på snön (a) vilket liv... men whatever, kallt är det :o Men värmde mig med kristine (kohansen)s vaaaaarma fjällis, ihih (a)

Puuuss

halvsjuk på lördagkväll

Efter matchen har jag känt mig sjuk. Har ju varit sjuk hela veckan så är väl inte jätte frisk än. Så tänkte först gå ut, kanske träffa nadja men jag orkade inte för mår inte bra. Så det blev hemmakväll idag, inte det roligaste men fick ju inviga nya tv:n med en låååång film. Rätt chill ändå. Imorrn ska jag jobba på JULA, typ dela ut saker till folk. Vi får pengar till lagkassan då, så det är najs. Sen ska jag kanske träffa hanna o fler (?) får se ;)

puuuss

ny tv & match!

Vaknade runt 11 och när jag gick ut från mitt rum stog en stor kartong i hallen, och i kartongen var en tv. Vi har inte hunnit packa upp den än så vet inte hur den är, men antar att den är bra. Det är självklart en plattish.
Men sen drog jag iväg på match och då spelade vi div.1 match med 95:orna. och vi förlorade..
Men nu ska jag äta snart och kanske dra ut sen?

Pussar


tråkigt

skulle köpa lite godis och när jag betalade så var det en man i kassan. Så skulle han säga hur mycket det blev och så var det en tjej röst. Och det stog ett killnamn på hans bricka men jag är helt övertygad om att det var en tjej, eller det måste varit det för det var verkligen en tjej röst! Fast han hade skägg.. Läskigt, vet inte om det var en kille eller tjej..
Stackars killen om han inte kommit i målbrottet när han är runt 40 :o

var bara tvungen. men det var skumt


uggs eller inte? långa eller korta?

Funderar på uggs. Ska jag ha långa eller korta? Och vilken färg? Help me please!  Dom på bilden är uggs austrailia

en dag försent, men torsdag

Hann inte skriva igår. Men igår var det först a väldigt booring skoldag och jag vet att linda love my svengelska (not). Men efterskolan drog jag o linda hem till henne, vi bakade pepparkakor,hade ruligt och snackadeee o kolla på hennes alldeles för najsiga tv. Sen var jag tvungen att dra för att gå på träning. Träningen var chill, först en timme genomgång typ för uppställningar sen lugn träning i hallen. I
På lördag är det match, söndag ska vi jobba på JULA för pengar till lagkassan, men det tar inte alls lång tid så är lite ledig i helgen, träffas?

Pappas tv har gått sönder, så vi ska typ köpa en tv i helgen, ruuuuuuligt va?!

puss på baken!

assie på bilden, sötaste!<3

















tråkigsjukdag

idag var jag sjuk, igen. Men jag ska gå till skolan imorrn iallafall. Mår bättre nu.
Har kollat på film,film & film idag och inte pluggat någonting som jag egentligen borde, hm.. måste plugga snart. Whatever dan har vart tråkigare än tråkigast. Whaaatever, dagen sög helt enkelt. Men nu måste jag plugga som gör att dan suger ännu mer. Ni får ha det bäst medans jag ska ha det tråkigast. ceyyah!

väääldigt seriöst o sexi bild, i know!

NY MSN!

Jajamensan har ÄNTLIGEN gjort en ny msn. Har så mycket skit kontakter jag inte känner på min gamla plus att namnet är pinsamt (a)
Men fråga om den ifall du känner mig!

Typ den blonda fast en aning blondare. den här känns lite råttblond xd
Någon som fattar? (a)

färga/slinga håret?

Funderar på att färga eller slinga håret blondare, en ganska naturlig men ändå ljus blond. vet inte hur jag ska förklara men typ sommarblond, haha men svårt att förklara.
Ska jag det?

sjukling idag också

Stannade hemma idag också, mår inte alls bra..
Men är så uuuuuuttråkad! Underhåll mig någon? (a)'

alla bilder med nadja har jag ju laddat in lite sent, men whatever. bättre sent än aldrig xd

sena HALLOWEEN bilder!

Bättre sent än aldrig, right?
Bilderna är på mig och isabelle!

isabelle and me


scaaaaaaaaary!


isabelle & såfia


fliiiiiiink!

naaaaaaaaaaaadja!<3
hm.. vackert inlägg (a)








































HUUUUUUUMOR!

hahahha se på hela! Nadja skicka den till mig, hahahhahhahhaha!
I början är den tråkig, men kolla hela! xd

sjuk, :(

Vaknade med världens magvärk och mådde asdåligt. Jag mår piss. orkar inte skriva just nu. Typ god natt (a)<3
Kommer ladda in fler bilder från halloween som jag äntligen laddat in. haha, bättre sent än aldrig!

HAHA jag ser ut som ett lik på bilden, plus att jag är emo (a)














godmorgon

Vaknade precis, skönt att sova ut!
Idag har jag inga planer, match mitt på dagen 15:45. Sen vet jag inte vad jag ska göra, kaaaaaanske träffa linda men vet inte om jag hinner. Annars kanske det blir en sväng ut i skytteholm. Någon som vill träffas?

Hanna stranneryd jag äääääälskar dig, din och min humor är på absolut högsta nivå. lIxom vem går runt med plastpåsar på huvudet? (a)<3

en lördag

Efter matchen gjorde jag mig iordning och träffade hanna. vi drog ut och träffade jack,chris och glömde namnet på. Vi gick runt med dom typ, och ja.. Sen drog vi till hanna för hon skulle äta, efter det drog vi till klubben där jesper och (josef) var, vet inte vem josef er men aja. Men sen drog vi ut fråån klubbben och då tog hanna jespers mössa (som gamla tider, ahhaha) och ja, körde den vanliga stilen " kille jagar tjej" hqahahahhaha, det är så kul, och det gjorde vi varje dag i skytteholm. Nej, men typ vi hade fett kul. Men jesper var fett seg idag, hoppas han är roligare när man är med han o leo o jack typ, eh.
Rulig dag var det iaf,

puss på baken

rubriklöstinlägg,

konstig rubrik (?)

Men ska jag klippa lugg eller behålla låååång lugg?


match idag

Idag hade vi match mot NUBF norrköping typ. Vi vann med ganska mycket (a) Idag ska jag träffa hanna och kanske några från gamla klassen. Tänker inte på basketklassen då, utan klassen innan. den BÄSTA klassen.
Igår slaggade jag hos hanna, och vi snackade med jacki som bara säger saker med i på slutet (?) hahaha, sköning där! Och sen snackade vi med markus i ´hannas klass och han hade också humor. hm... sen garvade vi så mycket så jag har träningsverk i magen idag, blöö.

Nu måste jag packa upp basketväskan och väskan från pappa.

PUUUUUUUssAR!


hanna kommer inte på någon rubrik


sorry för rubriken. Men det är hannas fel säger vi (a)
Hon sitter brevid mig just nu och vi hare chill med godis.

Först var det skola, och då råååkade jag komma en halvtimme försent till idrotten, plus at jag glömt kläder. gissa om han blev glad? Men sen var det lite tröga lektioner och sen var det lunch, har nog ALDRIG haft så tråkigt på en rast som idag. Var grovt uttråkad och tänkte tillbaka på skytteholm, har inte haft tråkigt en minut där... lixom idag hade jag så tråkigt så jag fick flipp. Uäääck, men hanna räddade min dag efter skolan, för med henne är det always roligt. typ då eftersom vi bråkar typ, hela tiden? haha, hon är som en syster den bääääbisen!
Men sen drog jag,li,jenny och hanna till träning och på bussen skämde vi ut oss. no comments!

Träningen rullade på som vanligt och efter träningen skulle venus och jag vänta på nadja,anna,hanna,tea m.fl för vi skulle to the vasalundsgrillen och käka pommes. Det var uberkul, som vanligt. Sen drog jag,anna och hanna och åp bussen lyssnade vi på fjortismusik, hahahahahhaha och sjöng över hela bussen och några från p93 satt och skrattade åt oss och hanna spottade ut all festis i bussen för hon skratta för mycket, puuuh hanna jag skäms över dig älskling! Sen drog jag och hanna vidare till ica maxi och när vi gick hem hade vi tråkigt så vi satte plastpåsar på våra huvuden, hmm.. Det är bara vi som kan komma på sånt, fråga inte varför vi gjorde det! Men vi gick iaf hem med våra plastpåsar och folk glodde på oss.. -.-

Nu ska vi chilla med godis o kolla på the hills och sakna skytteholm.. ja vafan, saknar människorna där asso. grovt mycket!

EMELIES LILLEBROR PÅ BILDEN, SÖT VAAAAA?!


my svengelska is äger!

jag älskar svengelska, ni får stå ut ett par dag typ.
Buth jag kom hem nyss från the dammatch, dom mötte något land och förlorade :( Innan det vare fett kuligt på donken, typ appiah (stavning) arre o lite killar folk kände var i centrum, och  vi typ följde efter dom. dom var 4a stycken typ och vi var eh, två lag?xd Haha, två killar gick med oss och dom var läskiga typ sa att dom hade sängar o grejer, eeeh.. väx upp grabbar!
Haha men roligt var det, sen var det match där det var kul som vanligt. Sen när vi gick hem pratade jag och jenny lite allmänt och vi snackade om aaaaallt, jag älskar dig jenny, du är bääästaste och du förstår mig och allt. Älskar dig barndomsvän. Älskar er andra oxå ;)

btw; förlåt en kille, jag o hanna inte va sååååå snälla mot förut. ehm, men du har inte heller varit en ängel typ. Buth vi är sorry, ;)

Oseriöst inlägg men jag är trötter och orkar inte bry mej

bilden är väldigt seriös.. hm..

i hate u

and du vet who du är ;)
och min svengelska is äger stenhårt!


dålig upptadering, i know

Jag har varit usel på att skriva, jag veeet!
Men tro inte att jag ska sluta skriva, absolut inte!
Men har inga bilder här, är hos hanna. Men ikväll blir det först donken med sötisar och sen ska vi kolla på match. Idag åkte jag först till alvik direkt efter skolan där jag mötte hanna, sen drog vi till "fica" (ica) haha, ingen fattar men iafall, och där köpte vi choklad och nudles, sen drog vi to Hannas home och åt nudles och choklad. Haha, nu ska jag snart till donken med bejkån,venus,emelie,najda,anna,li,hanna, m.fl. Det ska bli kuligt!

Pussar på baken!


är hemma hos hanna och bilderna vill inte in i inlägget, sooorry kommer bilder imorrn! (;

4/11 - LINDAS FÖDELSEDAG!

Jajamensan idag fyller älskade linda tonåring!
Älskar dig linda, o massor med grattis på dig!

Idag har det först varit skola, där brandlarmet gick, -.-  Men efter skolan var det  hem till linda, sen vara med linda och kära ner sig i hennes kamera som hon fick tillbaka idag efter att jag förstört den -.- Men nu har hon den iaf, och jag ska inte ta sönder den igen, hihhi (a) LIIIIIIIIINDWS IS THE BEEEEEEEEEST! efter mig dåda (a)<3

Nu ska jag plugga, måste har so till imorrn -.-

ALLA SKA GRATTA LINDA; LINDWS på pea!
PUSSAR PÅ ER!

rubriker är svåra att komma på,

Var nyss i centrum med älskade bästis hanna, fick en lapp av henne. Hon är för söt, hon skrev lite personliga grejer som åker raaaaaakt in i hjärtat (a) Jag vill b..a ..o.. , eh min ledtråd till vad jag vill? xd hihihi, men jag tänker inte säga det till någon annan än hanna och li. sååådetså.

LINDA FYLLER ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! JAG ÄLSKAR LIIIIIIIIIIIIIIIIINDA!

Julia,Isabelle,Li,Hanna,Jenny älskar er oxå ;)


är bara tvungen..

DIN FALSKA människa! Du försöker trycka ner mig, men vetu jag kommer inte låta dig göra det! Förut dög jag nu har du hittat mycket häftigare kompisar, eller hur?! Du vet mycket väl vem du är och om du inte vet det är det riktigt synd om dig! För du beter dig som en jävla småunge som tror att jag kommer låta dig trycka ner mig. Och ta du dina kompisar och stick för jag vill inte ha mer med dig och göra. Läser du det här blir jag ruskigt glad för vetu hur mycket skit jag fått stå ut med det här året. Fifan!

Är så aaaaaaaaaaaaaarg just nu som ni märker, men det fick bli ett sånt här inlägg för jag vet fan inte hur jag ska få in det i den här människan eftersom människan inte lyssnar på mig.
Men ingen behöver ta åt sig, bara den jag menar..

kort skolday today

idag började vi halv tio typ, och slutade tjugo i ett. Chill, och nu har jag tryckt i mig lite glass (a)
Snart ska jag iväg på utvecklingssamtal och sen ska jag träffa hanna och senare på kvällen blir det träning. Skoldagen var fett tråkig idag, hände inte så mycket.. Och det som hände var inte kul -.- Haha, men jaaag är uttråkad nu, ska ladda ner lite musik nu. CEYAH!


skola&utvecklingssamtal idag -.-

först gå upp tiiiidigt för skola, sen utvecklingssamtal i eftermiddag. kan det bli värre? -.- Usch, hatar utvecklingssamtal..
Men vi har sovmorgon idag så lite chill är det ju, sen slutar vi 12:40 också tror jag.
pussaaaaaar!

linda fyller år at tisdag

grattis i förskott darling, älskar dig. Saknar dig, har inte träffat dig på hela lovet.


MINNEN - HANNA & LI

Ni som inte är intresserade läs inte, men det här är jag tvungen att skriva om. Från skolstarten tillsammans till nu. Jag älskar er li och hanna och våra minnen är obeskrivliga. När man tänker tillbaka gör det ont, saknar det så jävla mycket! Ni kommer nog inte fatta så mycket, men whatever ;)

Vi har alla 3 känt varandra sen barnsben.
Årskurs 1 började vi alla tre på saturnus steg 1. Hanna, Li och Jag var dom tre som alltid var tillsammans,bråkade mäst, skrattade mäst. Vi var oss själva och vann på det. I 2:an började hanna vara med Elin och andra personer, och jag och li kom närmare varandra. Då blev det istället jag och li som alltid var tillsammans. I 3:an kom hanna tillbaka till oss och då gick vi på Saturnus steg 2. Vi gick då med 94:or ( steg 2 = 3:an och 4:an ) Jag,Li och Hanna hade uberkul på fritids med killarna och vi var med i "superstjärnorna" i skolan och dansade till britney spears. Vi var ofta i mysrummet med vissa personer, haha och körde eh, sanning och konka. HAHAHAH! men iaf, vi hade ett underbart fritids kommer jag ihåg. I 4:an kom 96:orna (den bästa klassen jag någonsin gått i!) och den klassen var underbar! Vi blev kompis med Vendela som i sin början var ruskigt snäll & rolig. I 4:an blev det Vendela,Hanna,Li och Jag som var med varandra hela tiden. Vi var med killarna efter skolan och kastade tomtebloss och frukt från willes balkong, obeskrivligt kul! Då hade vi carolin och sen micke som lärare. Sen ändrade skytteholmsskolan lite saker, så vi fick gå 5:an i samma klass! då bestämde vi oss för att åka på klassresa. Hanna var i grekland så hon följde inte med till klassresan, men  vi som var där hade kul. Vi var först på "fångarna på fortet" och sedan tältade vi ( klassen bodde i ett stort tält ) och spelade brännboll m.m. Klassresan är oförglömlig. 5:an fortsatte och man hade kul på varenda lektion, och allt jag kommer ihåg är bra. Sen ändrades allt, vi fick reda på att det skulle bli en basketklass till 6:an och eftersom alla vi tre spelar basket började vi. Andra personer kom in i bilden, allt blev annorlunda men inte sämre. Först var det bra med paulina, emelie, tea, nadja och alla. Men sen bytte jag skola och då förändrades ALLT, jag, li och hanna träffas inte alls lika ofta och allt blir så mycket svårare. Nu träffas vi, men inte som förut. Saknar verkligen när man kunde gå upp på morgonen och nästan se fram emot skolan för att få träffa sina bästavänner varje dag. Gå till skolan med dom, palla sig igenom lektionerna med dom, skratta med dom, gråta med dom. Allt sånt är inte likadant som förut nu.
Jag önskar verkligen att man kunde spola tillbaka tiden och fortsätta som det var.
Nu får jag inte träffa dom varje dag, det känns surt.

allt låter kanske lite töntit, men det är så mycket jag inte skrivit och eftersom vi pratade om minnen igår vaknade alla minnen till liv igen, haha nej men jag kommer ihåg saker starkare jag trodde jag glömt.


HALLOWEEN YESTERDAY!

Igår var det ju halloween och jag,li,isabelle och julia fixade oss. Jag var emo (inget illa mot emos) men ajg skulle egentligen vara något annat sen överdrev jag med allt och blev emo. Li och julia var, eh kan inte förklara typ röttläppstift kritvita i ansiktet,assvarta runt ögonen? haha, och ísabelle var det läskigaste spöke jag sett (a) Haha, men först gick vi "bus eller godis" som man gick när man var ruskigt liten, men vi gick ändå för interst inne är man liten.. säger vi xd Men det var sjuuuukt kul, och när vi tiggt ihop godis och pengar och busat lite drog vi till huvudsta för att hyra skräckis. Då såg vi några personer, a.. och sen alexander och linus, eeeh pinsamt? :o Men vi hyrde nån film som var ruskigt äcklig. Isabelle drog hem vid 10 ( julia hade draget vid 7 redan) och sen stannade jag hos li för att slagga. Vid 23 kom hanna och så hade vi askul med VÄLDIGT oseriösa spökhistorier. Vid drygt 12 dror hanna hem och jag stannade hos li.

Idag var jag med Li och Hanna och fifan vad minnen vi snackade.. Saknar så mycket..

Har bättre bilder på systemen, lägger ut någon dag i veckan men här är en bild från mobilen.. På mig då, från halloween. Man ser inte sminket alls, för bilden är på halva mig och svartvit. Haha


Jag till vänster, lilla halloween söta tönten med två tofsar och kines ögon li till höger ;) visst lyckades hon med att se ut som kines?!


Tog den här från www.isabelle.blogg.se ( hennes kamera som fotat xd ) isabelle som redigerat bilden oxå.



Från www.isabelle.blogg.se  men mina spöökläppar (a)

mami is sjuk, Julia,Isabelle,Li ist

Mamma ringde och sa att hon var sjuk, så någon middag blir det inte. Istället ska jag,Li,Isabelle och Julia har roligast. Vet inte vem vi ska hos, kanske ska slagga oxå. RULIGT RULIGT, vi ska ha halloweeeeeen kul. Ska ta med kameran, självklart så man kan ta bilder. Roligt ska vi ha, som vi alltid har.

Halloween pussar!

godmorgon, Halloween!

Halloween idag, vää ruligt! Li och hennes familj kommer ju till oss ikväll, då kanske det blir lite Halloween (a)
Men på dagen idag vet jag inte hur det blir skulle träffa linda, men hon svarar inte och jag måste köpa present till mamma. Så jag vet inte, hoppas linda svarar..

Jag känner mig duuuuuuktigast nu för jag har precis skrivit en hel uppsats! Den handlade om hur man renar bajsvatten, antecknar ni? Men jag gick upp 9 för att hinna klart med den och blev precis klar, wiie! Jag ska ut och fota snart, det blev ingenting igår för jag fastnade vid en skräckfilm. Huhuh, den var fett läski xd Men såg att några barn hade gått "bus eller godis" i huset så det låg lite halloween lappar utanför huset, gulligt!

Pussar


RSS 2.0